Matcha Thee

Wat is Matcha? 

Matcha thee zijn gemalen en gestoomde theebladeren die groeien in de schaduw.  De voorbereiding voor het maken van matcha begint al weken voordat de thee geoogst wordt.  De theebladeren worden bedekt, om te voorkomen dat direct zonlicht de bladeren bereikt. Het overschaduwingsproces zorgt ervoor dat de bladeren donkerder worden en veroorzaakt veranderingen in de chemische samenstelling van de bladeren die leiden tot de vorming van aminozuren en een hogere hoeveelheid cafeïne dan in andere soorten thee.  Deze bladeren worden vervolgens gedroogd, ontdaan van aders, ontsteeld en vermalen tot matcha.

 

Matcha Factory is de toonaangevende leverancier van Matcha Thee en Gepoederde Groene Thee in Europa.  Wij werken rechtstreeks samen met boeren en producenten in Japan, China en Taiwan om u de allerbeste Matcha-producten te kunnen leveren, tegen geweldige prijzen.

Groene Poederthee

Matcha Factory is de toonaangevende leverancier van matcha groene poederthee.  Wij bieden verschillende producten, van standaard groene thee poeder dat geweldig is voor gebruik in de keuken voor bakken en andere vormen van koken, tot aan de hoogste kwaliteit matcha voor traditionele theeceremoniën. Recentelijk hebben we daarnaast ook organische producten aan ons assortiment toegevoegd!  Wij zijn er dus zeker van dat wij u perfect kunnen helpen, wanneer u op zoek bent naar iets dat te maken heeft met matcha of groene thee poeder.

Drink Matcha Thee 

Als u op zoek bent naar matcha om te drinken, dan bieden wij een geweldige assortiment en voor elk budget.  Met zoveel om uit te kiezen, kan het lastig zijn om te bepalen waar u moet starten.  Thee lijkt veel op goede wijn qua dat u krijgt waar u voor betaalt.  Het verschil tussen goede wijn en thee is echter dat u geen verfijnde smaak nodig heeft om de specifieke eigenschappen van hoge kwaliteit thee te kunnen waarderen.  Zelfs degenen voor wie theedrinken nieuw is, zullen de zoetere tinten en de verminderde wrangheid van hoge kwaliteit thee kunnen proeven.  Wanneer u voor de eerste keer matcha probeert, dan raden wij aan dat u start met de premium matcha, en op basis daarvan bepaalt of u een liefhebber bent van matcha, of dat u liever de hogere kwaliteiten matcha wilt proberen.

Matcha Accessoires

Het hebben van de juiste accessoires is essentieel als u het meeste uit uw brouwsel wilt halen.  Onze handgemaakte matcha kloppers of Chasens zijn gemaakt van bamboe en zijn ontworpen om er voor te zorgen dat u uw thee op kunt kloppen tot een perfect brouwsel.  Wij bieden ook matchalepels en matcha theekommen aan.

Groothandelsbestelling Matcha Thee

Matcha Factory biedt verschillende opties voor de groothandel, van bulkaankopen tot opties voor wederverkoop.  Wij proberen onze groothandelsbestellingen altijd binnen drie werkdagen te verzenden, hoewel de aanlooptijd kan verschillen afhankelijk van de ordergrootte.  Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze bulkprijzen en verpakkingsopties.  Momenteel leveren we aan fitnesscentra, bakkerijen en restaurants.